12.5.2013

Lämpöisä viikonloppu

Viikonloppu on mennyt taas tosi nopsaan ja mukavissa merkeissä. Perjantaina kävimme teinin kanssa etsimässä hänelle kaupungista rippimekkoa, mutta ei löytynyt. Parin kaupan jälkeen väsähdimme, menimme syömään ja vielä syönnin päällekin istuksimme ikkunapöydässämme varmaan tunnin verran pelkästään katselemassa kadulla ohikäveleviä ihmisiä. Samalla pohdimme, millaisia taustoja ja elämäntarinoita noilla ohikulkevilla mahtaa olla. Oli tosi hauskaa!

Lauantaina pääsimme taas katsomaan Tarmoa! Hän on jo aika iso poika, kuusi viikkoa tulee ikää tiistana.  Etutassut ovat Tarmolla ainakin puolta tukevammat kuin sirolla siskollaan. Naamakin kuin karhunpojalla ♥ Tässä muutama kuva, joissa tosin on jotain outoa nyt, kun tänne latasin: vaaleissa kohdissa tuollaista ihme pikselöitymistä tai jotain..

Sain hirvenluun, nam!


Jahas, tämän isosiskon sylissä on tämmöstä.Tästä tulee sitten mun iskä. Ollaanhan myö kyllä
aika samannäköisiä!Minä haluan jo kuunnella tarkkaan Siiriä! Siitä tulee
mulle hyvä leikki- ja touhukaveri.

Aina nää sylittelee. Ei se haittaa :)
Lauantai-iltana ajeltiin vielä Savoon tervehtimään äitiäni äitienpäivänä. Kaunis kesänalku oli siellä jo, pääskyt lurittelivat pesäntekopuuhissa ja käki kukkui. Äitienpäiväkakuksi leivoimme teinin kanssa "testikakun" rippijuhlia varten. Loppupäätelmänä se, että kyseistä mansikkahyytelökakkua tarjotaan myös rippijuhlissa.

Ja nyt kotosalla jälleen. Ikkunanpesut ym. suursiivoukset yhä vain odottavat tekijäänsä. Kumma, kun eivät olleet tekeytyneet itsekseen mummolareissun aikana! Mutta kyllä minä nuo ehdin hoidella, viimeistään ainakin sitten, kun on ihan pakko. Mukavaa äitienpäivän iltaa kaikille! :)

8 kommenttia:

 1. voi miten ihana postaus ja ihana Tarmo c: tui ! hyvät äitienpäivät !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälkikäteen! Tule vain moikkaamaan sitten Tarmoa!

   Poista
 2. Ajanlaskuni sen verran hutera että ajattelin jo Äitylin saaneen uuden ruokittavan kotiinsa. On ne vaan lutusia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä viikko, ennen kuin uusi vauva ruokittavana tällä äiskällä. Jännittää niin himputisti!

   Poista
 3. Anonyymi13.5.13

  On toi Tarmo niin söpö! Kovasti jo teille tulossa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä hän kovasti otti emonsa tisumaitoa, kun käytiin katsomassa. Mutta toivottavasti jo viikon päästä tahtoo meidän poitsuksi :)

   Poista
 4. Voi ei mikä ihana olento! Ei noin ihanan näköisiä karvapalloja saisi ollakaan, tädit menee ihan sekaisin =).

  VastaaPoista