25.5.2013

Yksi yö

ja kyllä muuten jännittää! Huomenna käymme hakemassa Tarmon Multialta kotiin tänne Uuraisten Mansikkamäelle. Kampetta on hommattu jonniin verran: kupit, panta, flexi, kynsisakset, harja, ruokaa tietysti ja koulutusnameja, koiraportti, pari lelua, kakkapusseja. Mies nikkaroi pedin ja äitini neuloi siihen tilkkupeiton. Päästään varmaan alkuun noilla.

Olen nähnyt öisin levottomia koiraunia. Lapsuuden koirat ovat sekoittuneet tulevaan perheenjäseneen. Onkin jo korkea aika päästä tästä hermopaineesta, että pääsisi keskittymään myös muihin juttuihin, kuten eräisiin rippijuhliin... Ikkunat yhä pesemättä, yyhhh!

Rippijuhlan sankari tilasi prinsessamekkonsa ulkomaisesta nettikaupasta, josta luvattiin ilmainen toimitus kaikkiin maihin. Tosi hienoa, mutta päivän päästä mekon saapumisesta mulle tuli 35,80 euron lasku kuljetusfirmalta. Arvasin jo heti, mistä oli kyse, koska olin joutunut aikaisemmin täyttämään mekosta tullauspaperit: tullimaksut jouduin maksamaan. Reklamoin kylläkin mekkokauppaan, vaikka tiesin vastauksenkin etukäteen: "Voi sorry kauheasti, olemme pahoillamme, mutta ei voi mitään, jos kuljeusfirma perii erikseen tullausmaksuja. Me olemme kyllä maksaneet kuljetuksen kotiovelle asti." Voihan prkl! Tuli reippaasti lisää puvulle hintaa. Mutta muualta ei löytynyt sellaista hennon pinkin sävyistä vaatetta, jollaisen tyttö halusi. Nyt ovat muotia kirkkaat ja räikeät sävyt, vain sellaisia mekkoja oli joka kauppa täynnä, kun Jyväskylässä kiertelimme. Olen kyllä ihmeissäni ja iloinen, että punkkaritytär halusi pinkin prinsessamekon juhla-asukseen. Hyvin hän tajuaa näköjään tilaisuuden luonteen. Olisi ehkä musta nahka pistänyt mummelit vähän nikottelemaan.

Tätä kirjoittaessa ovelle kolkutettiin ja "kolmas tytttäreni" eli veljen tyttö tuli Varkaudesta kyläilemään, kivaa! Menevät tuon teinini kanssa tänä iltana kuuntelemaan bändiä nimeltä Kakkahätä 77 (huoks!). Ja huomenna meidän mukana Tarmon noutoon. Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

7 kommenttia:

 1. Nysse sitten alkaa sullakin... koirallinen elämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Tänään käytiin vielä viimehetken hankinnoilla, mm. leluja ja kukkaistuoksuinen koiranpissin putsausspray :D

   Poista
 2. Anonyymi25.5.13

  Voi, ota sitten heti kuvia Tarmosta!

  Ihanaa, että jollain muullakin on ikkunat pesemättä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia otetaan ja laitetaan tänne aivan varmasti.

   Eikä ole yhtään ihanaa! Olen vaikka kuinka odotellut, että ikkunat peseytyisivät itsekseen, mutta ei niin ei, niisk!

   Poista
 3. Hihii, kukkaistuoksuinen pissi spray???? Olen aina luullut, että etikka tehoaa poikakoiran merkkauksiin ja pennun pissi ei oikeastaan pahalle haise.
  Onnea matkaan, nyt tuli käsityötä ja huolta, mutta ihanaa sellaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, taisin mennä markkinamiehen metkuihin :D Hyvä myyjä osasi puhua taas meikäläisen pyörryksiin.
   Kiitos, toivottavasti kaikki menisi sillä tavalla hyvin, että Sulo tottuisi. En minä muusta niin huolissani ole.

   Poista
 4. Ihanaa odotusta vain yksi yö. Pieni koiravauveli on niin ihgu, söpönen. Mukavia hetkiä Tarmon kera.

  VastaaPoista