29.6.2013

Romuna

Ei ole Suloa löytynyt. Ilmoitus oli paikallislehdessä etusivulla värikuvan kera, mutta yksi vihje vain tuli. Tosin se oli lupaava, koska Sulon näköinen kissa oli kuulemma hiippaillut vanhusten rivitalon tienoilla. Nälkäinen, arka. Kävin taas etsimässä ja huhuilemassa, ei tulosta. Mutta soittaja oli kuulemma jo saanut kerran tuon kissan sisälle syömään nappuloita, muttei silloin ollut tiennyt, kenen kissa on. Nyt kun hän tietää, lupasi vangita kissan sisään ja soittaa heti minulle, kun se seuraavan kerran ilmestyy. Ilmestyyköhän? Ja onkohan yleensä minun kissani...

Minusta on tullut hermoheikko romu. Eilen kilahdin koko perheelle mitättömästä asiasta ja huusin, että haistaisivat sen v:llä alkavan kaikki. Ihan hirveää. Parasta olisi vetää se samainen värkki päähänsä ja paeta vuorille, kaikilla olisi paljon mukavampaa ilman minua. Isompi tyttö otti ja läksi itkun kanssa kaverille yöksi. Siis lasten täytyy paeta yönselkään minua, kutsukaa sosiaaliviranomaiset.

Tarmo onneksi tuottaa iloa kaikille, tytöt jaksavat touhuta ja pelata sen kanssa. Minuakin se katsoo hymyillen ja on iloinen, kun tulen kotiin. Vaikka olen tämmöinen hermoraunio.

EI VOI OLLA TOTTA!!! :D :D :-)

Tässä välissä soitettiin lehti-ilmoituksen perusteella ja kävin noutamassa Sulon kotiin tuosta 200 m:n päästä.!!!! Kädet vapisevat vieläkin niin, etten pysty kunnolla kirjoittamaan, mutta ilmoitan vain että

SULO ON PALANNUT KOTIIN!!!!!

6 kommenttia:

 1. Anonyymi29.6.13

  JEEEEEEEEEE !!!!!

  Ihana kuulla! Varmasti olet nyt onnellinen, ja syystä! Olen sinun puolestasi tosi iloinen;)))

  VastaaPoista
 2. Yes!!
  Jokohan nyt helpottaa mammallakin :)

  VastaaPoista
 3. Ai kun ihanaa!! Onneksi sait sulon kotiin :) Meiä naapurin koirasta ei ole kuulunut pihaustakaan :(

  VastaaPoista
 4. oi kuinka ihanaa.

  VastaaPoista
 5. ihanaa :) hyvä että Sulo palasi kotiin ja nyt on kaikki toivottavasti hyvin. Kyllä se kissa olisi kuitenkin palannut takaisin, mä tiedän ;) Hyvä että nyt on taas Sulokin kotona :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille, rakkaat kommentoijat, yhdessä ja erikseen! Sesselle lisäksi, että tosi surullista, että koiraa ei kuulu. Tiedän niin hyvin, mitä on odottaa ja miettiä kaikkia vaihtoehoja tuska sydämessä :( Toivon niin kovasti, että siellä päättyisi kaikki hyvin.

  VastaaPoista