20.6.2013

Sydän vaikeroi

mutta vaimennan sen äänen. Jotta pystyisin edes jotenkuten käymään ja toimimaan täällä töissä. Nimittäin Sulo on hävinnyt. Torstaiaamuna 13.6. Sulolle ja Tarmolle tuli häslinki ovenraossa ja sen jälkeen ei koko kissasta ole tietoakaan. Ilmoituksia on tehty ja ripustettu, kyselty, etsitty, huudeltu....

Täällä on yksi tosi surullinen ja ahdistunut Sari. Kivi painaa rinnassa, ei meinaa jaksaa jalkaa nostaa, että edes kävelisi johonkin. Ajatus ei kulje. Nieleksin palaa alaspäin kurkusta.

Sulo ajatteli, että äiti ei enää rakasta :(

14 kommenttia:

 1. Voi kun ikävää Sari!! Älä nyt syytä itseäsi siitä asiasta, kyllä Sulo saattaa tulla vielä takaisin ihan itsekin.Ymmärrän kyllä surusi ja huolesi, on meiltäkin ennen jokunen kissa kadonnut, joku tuli takaisin joku ei.Viimeisin tapaus oli Lilli-kisu (joka on tuoreimmassa postauksessanikin), katosi joskus pari vuotta sitten, kuulin myöhemmin että sen näköinen kissa oli jäänyt auton alle isolla tiellä :( Toivotaan, että Sulo tulee takaisin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä arvasitkin, että itseäni tässä syytän. Töytyytin Suloa terassilta sisään ja Tarmo samalla hyökkäsi siihen vöyhöttämään. Kiitos, että ymmärrät tuskaani.

   Poista
 2. Anonyymi20.6.13

  Olen tosi pahoillani Sulon katoamisesta. Uskotaan kuitenkin, että kissa muistaa kotinsa ja tulee pian takaisin, seikkailtuaan ensin vähän. Jos se sitten unohtaa kärhämät ja palaa kotiin! Pidän peukkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ymmärryksestä. Hätä on kova, kun ei tiedä, missä rakas lemmikki on ja kuinka voi.

   Poista
 3. vooi ei! )': Toivottavasti Sulo tulee kotiin, ja kyllä se varmasti tajuaa että sä rakastat ja välität, vaikka perheessä onkin uusi tulokas. Peukut pystyyn, ja toivottavasti sulo tulee kotiin ehjin nahoin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta, ja ilmoitathan, jos kuulet jotain. Hätä ja huoli on suuri.

   Poista
 4. Sulolla on kriisi. Kissat on niin herkkiä. Toivottavasti tulee kotiin pikimmiten mamman luokse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ymmärrän että kriisi tuli Tarmon takia, mutta kun se jo näytti hieman tottuneen ja sopeutuneen! Toivo meinaa kyllä tässä jo hiipua, kun viikko on jo mennyt :(

   Poista
 5. Voi kurjuus:(
  Toivottavasti Sulo kuitenkin löytää takaisin kotiin. Kissat voivat olla pitkäänkin pois, yksi meidän kisu oli yli kolme kuukautta ja tuli sitten takaisin. Onneksi on kesä ja sen myötä mahdollisuudet ovat paremmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo on ollut enimmillään yhden yön yli pois, siksi tämä on poikkeustilanne. Kaikenlaiset ajatukset risteilevät mielessä siitäkin, että jos se on eksynyt, kun suutuspäissään lähti ties mihin. Kiitos sinulle, kun ymmärrät.

   Poista
 6. Oi ja voi! En oikein tiedä mitä sanoa! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi21.6.13

  Meillä lähti kaikki kolme kissaa kun koira tuli taloon. Parin viikon päästä kannoin "matriarkan" takaisin kotiin puolen kilometrin päästä. 2 muuta asuivat lähimetsissä 4 kuukautta kunnes palasivat. Koiran talossa ollessa syntyneet (kissan)pennut taas olivat koiran kavereita pienestä pitäen (koira nukkui lattialla ja kissanpennut sen päällä) vaikkei niitten emo koirasta tykännytkään. Eli älä vielä luovuta Sulon suhteen. Se voi tulla talveksi takaisin :)

  VastaaPoista
 8. Mullakin oli lapsena tuollainen kokemus, että kissa kävi hieman itsetuhoiseksi kun otettiin koiranpentu. Ei siis mikään hyvä lohdutus minulta. Mutta tarkoitan ettei tässä nyt kauhiasti itse voi mitään jos kissalla on herkkä hipiä. Mutta ei siinä itsesyytöksille ole aihetta.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille henkisestä tuesta! Anonyymin kommentin luin oikein ääneen täällä porukoille. (On muuten ensimmäinen anonyymi, joka laittoi kauniin kommentoinnin eikä jotain karseeta haukkumista.)

  VastaaPoista