4.10.2015

Mummin kissantylleröt

Kävimme eilen Venlan luona Tampereella. Olikin aivan hirveä ikävä Venlaa, kun emme olleet nähneet toisiamme viimeksi kuin elokuussa siellä kummipojan häissä. Ja kaikeksi ihanuudeksi veljeni tytär Noora Joensuusta oli siellä serkun luona kylässä: hän on melkein kuin oma tytär minulle. Voi että oli ihan paras päivä! Joskus sitä saa olla onnensa kukkuloilla, vaikka ulkopuolisesta ehkä näyttäisi, että mitä ihmettä tuossa nyt on: yksi pikku retki Nääsvilleen vain.

Tarmo on aina innoissaan, lähdettiinpä ihan mihin vain. Aina se töröttää tuossa penkkien välissä, mikä ei tietenkään ole turvallista eikä millään muotoa sallittavaa, tiedän.

"Hieman ärsyttävää, kun sä aina sojotat sen kameras kanssa siinä."

Kävimme menomatkalla Pirkanmaan parhaassa leipomossa hakemassa tuliaisleivoksia.

Tv:stä tuttu leipomo Cafe Herkkuhetki Orivedellä.
Erilaiset namit leivokset jaoimme keskenämme niin, että kaikki saivat
maistaa kaikkea :)
Tyttöset. Siiri ryhtyi hetimmiten perunateatteriin
isosiskon avuksi. Kuvakulmani on jostain kumman syystä
lattianrajasta :D

Mutta siis apua, ne pikkukissat ovat aivan ihania! Voi itku, sydämeni halkesi onnesta ja rakkaudesta, kun ne mirrit näin J! Mikä ihaninta, koko konkkaronkka tulee tänne ”mummolaan” syyslomalla. Mutta se hieman mietityttää, mitä Sulo mahtaa tuumata, se kun otti silloinkin hatkat, kun Tarmo tuli meille. Mutta kyllä Sulon täytyy totutella sukulaisiinsa, ei voi olla niin itsekäs aina, ettei hyväksy ketään muuta.

Tarmo-raukka oli hirmu hämillään pienistä kissoista. Sitä pelotti ja jännitti hirveästi, mutta samalla se oli kiinnostunut ja utelias. Kyllä Tarmosta ja Läjästä ja Luciferista tulee kavereita varmasti, kun saavat vähän enemmän yhteistä aikaa.  

"MIKÄ tuo on?!" Tarmo on juuri tullut ovesta sisään. Pikkumirrit
näkevät tässä koiran ensimmäistä kertaa elämässään.

Aika jännittävää ja pelottavaakin puolin ja toisin.

Eihän yhtään söpöjä, eihän? Kullat ♥
Lepotauko


"Onko pakko kuvata koko ajan, menisit hitsiin nyt jo siitä"
Joten syyslomaa odotellessa tässä. Vaikka palkka työssäni onkin tosi minimaalinen eikä se ole kiva asia, on ihanaa, kun toimisto on kiinni silloin, kun koululaisetkin lomailevat. Saan viettää lomaviikon nuorteni ja eläinten kanssa, jee! Ja muuten, se Läjän nimi ei tarkoita mitään sellaista läjää, mikä ehkä mieleen juolahtaa, vaan se on erään punkbändin johtohahmon taiteilijanimi. Että sieltä se juonensa juurtaa, hyvä nimi ♥ J

6 kommenttia:

 1. Aiai, onhan se aina kiva käydä Tampereella. Mie oon jo pitkään haaveillu muuttavani sinne kokonaan. Mut katotaan nyt :) Oikein söpöt kisulit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampere olisi minunkin ihanneasuinpaikkani. Siellä on hirmu kivoja ihmisiä. Mistä sitä tietää, jos joskus vaikka pääsemme sinne asumaan itse kukin :)

   Poista
 2. Mukavan kuuloinen reissu. Eläimet on ihan tuplasuloisia aina ku ne makaa vierekkäin tai päällekkäin :)

  VastaaPoista
 3. Voi apua noita kissuleita. Ja näyttävät tosi hyviltä. Taisi kissamummin huolet olla turhia, osaako Venla niitä hoitaa. ;-)
  Kertakaikkisen upeita kavereita!

  Mun täytyy sanoa, että mä nautin usein tuollaisista päivän tai parin reissuista enemmän kuin mistään isommista lomamatkoista. Ihan pelkästään jo siitä syystä, että noille lyhyille reissuille lähteminen on niin paljon rennompaa. Ei tarvitse huolehtia niin paljoa eläinten hoitamisista ennen matkaa ja matkan aikana taas miettiä, miten kaikki kotona toimii. Plus muut etukäteis- ja jälkihulinat.
  Okei, olen myös aikamoinen kotihiiri, joten varmasti silläkin on osuutensa asiaan.
  Tampere- reissunne kuulostaa näet juuri sellaiselta, mistä itse voisin kuvitella nauttivani suunnattomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri, apua! Olin ihan sekaisin niiden pikkumirrien takia siellä Venlan luona, suurinpirtein koko vierailun vain konttailin pitkin lattiaa niitä kuvailemassa tai leikittämässä :D
   Kyllä hyvin näyttivät asiat olevan kaikilla, Oma lapsikin näytti onnellisemmalta kuin koskaan.
   Kotihiirihän se minäkin, vaikka toisaalta veri vetäisi vaikka mihin, jos mahiksia olisi. Ristiriitaista :/.

   Poista