19.8.2012

Rakkautta, rakkautta vain

Oikeata rakkautta on. Siis sitä romanttistakin.  Se on ihmeellinen asia huomata näinkin ”kypsässä” iässä. Lainausmerkit siksi, koska kaikki minut tuntevat tietävät, että kypsäähän minusta ei saa tekemälläkään.  Vaikka  joskus silloin tällöin kypsähdänkin tähän hullujenhuoneeseen. Ja  tosiaan rakastankin tätä sekalaista seurakuntaa ihan täysillä.

No mutta siitä rakastamisesta. En ole mielestäni ollut ihan kaikkein ihanin puoliso tämän työttömyyteni aikana. Hermot kireenä ja silleen. Itsetunto männynnä. Mutta tiedättekö, mitä rakas aviomieheni alkoi minulle puhua eilen: ”Nyt kun sinulla on tuota aikaa, käyttäisit sen siihen mikä sinua OIKEASTI kiinnostaa. Väittele tohtoriksi. Kyllä myö jotenkin aina selvitään.” Ohhoh. Siis puolisoni todella yhä vielä uskoo kykyihini ja taitoihini. Se varmaan todellakin rakastaa minua.
Kuvituksena käytän tuon keskustelun aikana räpsimiäni kuvia. Pihallammehan näyttää ihan mukavalta, kun sen oikein oivaltaa. Kirsikkakuvaan ei pystynyt laittamaan kuvatekstiä, koska tämä nyt jotenkin reistailee taas tämä bloggeri.


Rakas kotipiha
Tyrnissä vitamiinipommit kypsyvät.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi19.8.12

  Nyt miettimään väitöskirjan aihetta, vai joko se on valmiina;)
  Vakavastipuhuen, jos vaan jaksat, niin opiskeluhan kannattaa aina. Minä yritin työttömyyden alussa aloittaa väitöskirjaa, mutta en sitten jaksanut sitä tehdä, Mutta vielähän voi tulla siihenkin voimia, kuka tietää.

  Hyvää sunnuntain jatkoa Saretska!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ei ole aihe selvillä vielä :D Puoliso varmaan siksi ehdotti, koska saatan vaahdota ja julistaa jostain Venäjän-jutusta ihan suunapäänä kotona, vaikka kukaan ei välitä eikä ymmärräkään asiasta tuon taivaallista ;)

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä Rantakasvin kanssa, että eikun kaksin käsin hommaan kiinni! Vielä kun valitset aiheen ja näkökulman sopivasti, saatat löytää sopivan yhteistyötahon ja paikan, josta anoa apurahoja työsi tueksi.

  Minullakin oli tutkimussuunnitelma tekeillä, mutta äkkiä vaikea maasennus rapauttaa kognitiiviset kyvyt ja niin se homma jäi haaveeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta, mutta ei humanistisesta alasta mikään rahataho ole kiinnostunut. Katsotaan ja ihmetellään :)

   Poista