13.11.2012

Tupa tulvillaan

Aloitettiin piparkakkukausi meidän huushollissa. Pyhänseutuun pykäsin taikinan ja eilen leivottiin pienimmän kanssa. Sitten tytöt yhdessä koristelivat. Suhtauduin kovin epäilevästi oudon värisiin sokerikuorrutteisiin, joita teini sekoitteli, mutta ihan hienojahan noista pipareista tuli!

Nyt on sitten ainakin joulun tuoksua saatu kertaalleen kotiin. Toivottavasti tässä vielä tulee leivottua joulujuttuja useampaankin otteeseen ennen joulua. Vähän pelottaa oma olotilani, etten vain menisi masennuksen puolelle liikaa ja jaksaminen loppuisi, kun tuntuu tuo elämä taas tökkivän.
Olis piparia tarjolla ;)
 

5 kommenttia:

 1. Voi, miten söpösiä pupuja! Kuinka noita malttaa edes syödä. Kylpyläloma jouluna kuulostaa oikein sopivalta, jos tuntuu, ettei jaksa kotona puuhata ja hössöttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nuo pupuset kummasti jo huvenneet, ne olivat ns. harjoituskappaleita vielä :D

   Ehkäpä ei sitä lomaa kuitenkaan saada, kun ollaan näin pieni perhe...

   Poista
 2. Tuo yksi pupu loikkii vaikka on saanut haulikon hauleja turkkiinsa.. taikajänis.

  Voi kuule, Joulu tulee eikä sitä tarvitse suorittaa. Mietit mitä vähintään ja pudotat siitä vielä puolet. Meillä lasten kanssa tehtiin päätös mistä tulee joulu. Ei ollut rahaa lähteä minnekään eikä kaikkea ostaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain makeat naurut, kiitos - en yhtään itse tajunnut, että niinpä onkin jänöjussi hauleja täynnä! :DD

   Jouluruokia on ihan kiva laitella ja leipoa, jos vain on fiilistä. Lahjapolitiikka tulee tosiaan tänä jouluna olemaan laihanlainen.

   Poista
 3. Anonyymi14.11.12

  Söpöjä pipareita;)
  Minä en ole jaksanut yhtään mitään joulua vielä ajatella.
  Ai niin, on minulla joulukortit, ne odottavat kirjoittajaansa;)

  VastaaPoista