19.11.2012

Urasuunnitelmia

Ei taida tässä elämässä enää ura urjeta tälle työnhakijalle. Turha haaveillakaan mistään oman alan töistä, eipä juuri mistään muistakaan hommista. Jos nyt palkattoman harjoittelupaikan sainkin, niin sekään ei kovin kauan kestä eikä jatkoa ole luvassa (seuraava harjoittelija minun jälkeeni jo sovittu).

Hoksasinkin sellaisen mukavan ajatuksen, että aloin suunnitella jo seuraavan elämän uraani, kuoleman jälkeen siis: aion ruveta suojelusenkeliksi. Tässä saa vähän väliä itkeä kaikkia kurjia kohtaloita ja ihmisten pahuutta ja turhauttaa, kun ei pysty itse mitään tekemään. Niinpä sitten, kun nämä maalliset kahleet eivät liikkumista haittaa (leijailen henkenä minne huvittaa) ja näen aina, missä lasta hakataan tai eläintä potkitaan, lehahdan paikalle auttamaan! Aion olla tosi ahkera siinä hommassani. Jos on vapaapäiviä, vietän ne eläinten taivaassa hyysäten ja syöttäen herkkuja kaikille edesmenneille pikku raukoille.
Ehkä kuitenkin pidän nämä urasuunnitelmat omana tietonani, jos vielä joskus tässä elämässä työhaastatteluun pääsen ja joku siellä urasuunnitelmista utelee.

12 kommenttia:

 1. No, ei ole nyt totta... olisit lähempänä, niin ravistaisin... kuoleman jälkeisiä urasuunnitelmia... höh.

  Ei mun empatiakyvyssäni vikaa ole. Ymmärrän tosi hyvin sinun turhautumisen. Ehkei oman alan töitä, mutta mieti voisiko sitten kokemuksellasi tehdä jotain kokeiluita eri aloille...

  Mullehan kävi niin että monta koulutusta ja hyvätkään paperit eivät auttaneet. Ajauduin hoitoalalle takaoven kautta ja halusin kouluttautua ja nyt olen oikeasti kutsumustyössäni.

  Tärkeää on tässä elämässä näemmä hyväksyä ettei hyväkään riitä ja silti se riittämätön tila voi suoda mahdollisuuden kokeilla uutta ja löytää jotain mahdottomaltakin kuulostavaa.

  Eli voisitko pliis palata maanpäällisiin urasuunnitelmiin....? Vai pitääkö tulla kotikäynnille keväämmällä ravisteluhommiin... niskasta ja silleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotikäynti suotava, turveteloa! :)

   Itsensä lohduttamista nuo seuraavan elämän urasuunnitelmat kai lähinnä ovat. :)

   Poista
 2. Anonyymi20.11.12

  Toi kutkutti suunnattomasti mun mustan huumorin tajuani. Mä voisin olla kuolemani jälkeen sellainen toisenlainen suojelusenkeli. Menisin aina sinne, missä jollekin tehdään pahaa ja viskaisin pahantekijät niska-pers-otteella helvetin kuiluun.

  Tämä nyt ei varmaan yhtään piristänyt, mutta tykkään mustasta huumorista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee! Piristipä toki! En minäkään niille sellaisille pahulaisille parempaa paikkaa keksi.

   Poista
 3. Loistava urasuunnitelma. Ite oon aatellu alkaa suojelusenkeliks jo täs elämäs, jos se vaa onnistuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä todella tarvitaan ihan oikeita suojelusenkeleitä, joten ihana homma, jos alat sellaiseksi! ♥ Minulla ei ole "munaa" (no ei tietysti muutenkaan) sellaiseen kuin mielikuvituksessani.på

   Poista
  2. Tuon viimeisen på:n kirjoitti Sulo, varmaan laittoi terkkuja teijän kisuille:)

   Poista
  3. Terveiset välitetty! :)

   Poista
 4. Anonyymi20.11.12

  Voi kun osaisi olla edes joskus enkeli jollekin. Nyt on sellainen päivä, että ei tulisi enkeliä ei. Lähinnä makaan ja säälin itseäni ja olen muutenkin surkea.
  t. elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet varmasti ollutkin enkeli jollekin ja tulet olemaankin. Tämänhetkisessä tilanteessa taas joku toinen saisi olla sinulle se enkeli!

   Jos rehellisesti sanon, niin ei tule mieleen, että minä olisin ikinä oikeasti auttanut kunnolla ketään. En varmasti ole ollut enkeli, vaan aina vain minä-minä-minä ja voi-minua-säälikää-minua-tyyppi. Valitettavasti. Yritän ja haluan kyllä muuttua.

   Poista
 5. Anonyymi20.11.12

  No onpas täällä urasuunnitelmia;)
  Laitan kauhani tähän soppaan ja totean, että enkeleitä tarvittaisiin jo nyt, eikä vasta tuonpuoleisessa, mitä siellä sitten lieneekään.
  Minä olen ajatellut sellaista "ota rikkailta ja anna köyhille" uraa tässä itselleni. Teoriassa kaikki on suunniteltu, käytännön toteutus vielä ontuu.

  Hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Toden totta tarvittaisiin! Itsellä ei vain tosiaan ole muuta kuin se hyvä tahto, ei voimaa, joten kuvittelen, että tuonpuoleissa olomuotoni on voimallisempi ja pystyn sieltä käsin sitten paremmin täällä toimimaan. Kyllä minä luulen, että täällä nytkin niitä enkeleitä on, mutta varmaan työvoimapula sillä alalla...

  Jee, sinun suunnitelmasi kuulostaa hyvältä! :)

  VastaaPoista