12.1.2014

Uusia kujeita

Piti muuttaa vain blogin ulkoasua, mutta meni sitten nimikin uusiksi, kun tuli mieleen paremmin minua kuvaava. En sitä varta vasten tarkoituksella ottanut taas tuolta idän suunnasta, mutta sattuneesta syystä on sydäntä lähellä venäläinen kirjallisuus. Sieltä sitten joskus mieleen pulpahtelee jotain, kuten nyt tämän blogin otsikko. Toivottavasti en ole hävinnyt saman tien kaikilta (niiltäkin vähiltä) lukijoilta, jotka kävivät Herkullista soppaa (persettä) lukemassa. Herkullisesta tosiaan niin kaukana tämä taaperrukseni, että senkin takia piti jo muuttaa otsikko totuudenmukaisemmaksi.

Tuossa profiilikuvassani olen muuten tytskän kanssa leipomassa sellaista tosi, tosi herkullista torttua. Laittelen tänne ohjeen, kunhan saan nuo kiirehommat alta pois. Mulla ne tärkeät ja kiireelliset työt tarkoittavat sellaista kuin koiran ulkoilutus ja työhuoneen siivoaminen. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

7 kommenttia:

 1. Löysin kyllä tänne, mutta kirjauduin uudelleen lukijaksi kun tuo bloggeri ei jostain syystä seuraa tätä uutta. En tiedä miten muilla.
  Vihdoinkin höytäilee lunta ja on toistakymmentä astetta pakkasta. Heti valoisampaakin.

  Tuosta blogin nimestä, väärin, kyllä sinä olet tarpeellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oli ihana pari tuntia lampsia metsässä miehen ja koiran kanssa, kun oli valkoista lunta valaisemassa, muttei liikaa.
   Kiitos, kiitos! Säälipisteet kotiin ;)

   Poista
  2. Anonyymi12.1.14

   Taas väärin.:D
   Ei ne olleet säälipisteitä, vaan pieniä sydämenmuotoisia pisteitä:-)

   Poista
 2. Tarpeettomia ihmisiä on näytelmä, jonka aion mennä katsomaan helmikuussa kaupunginteatteriin. Siellä ovat ainoat tarpeettomat ja nekin vain näyttelevät.
  Mukava, kun löysin tänne, vanha haku ilmoitti vaan, ettei blogi ole käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama näytelmä esitetään myös täällä Jyväskylän kaupunginteatterissa, kiinnostaisi tosiaan käydä katsomassa.

   Poista
 3. Ihmisen tarpeellisuus läheisilleen on kuitenkin huomattavasti tärkeämpi asia kuin hänen tarpeellisuutensa (= tarpeettomuutensa) työelämässä. Silti työttömyys on raskasta, mutta koitetaan kestää!

  VastaaPoista