11.10.2013

Paljastuksia ja vastauksia

Sain tämän haasteen Rantakasvilta, kiitos! Hämärästi muistelen, että olisin tehnyt tämän aiemminkin. Haaste on siis seuraavanlainen:

Jokaisen haastetun tulee kertoa 11 asiaa itsestään.
Jokaisen haastetun pitää vastata 11 kysymykseen, jotka haastajasi on valinnut.
Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
Haastajan tulee valita 11 blogia joissa on alle 200 lukijaa.
Sinun tulee kertoa, kuka sinut on haastanut ja kenet sinä haastat. 
Ei takaisin haastamista.

Ensin ajattelin, ettei mulla ole enää yhtätoista asiaa, joita itsestäni paljastaa, mutta löytyihän niitä! Itse olen niin ääliö, etten keksi mitään hyviä kysymyksiä, joten jätän nyt tällä kertaa tuon edelleenhaastamisen. Ja olen silloin muinoin jo haastanut varmaan suurin piirtein jokaisen blogikaverini. Mutta tässä siis järisyttävät paljastukset minusta ja vastaukset Rantakasvin kysymyksiin:
 
1.       Sulo-poikakissa on elämäni valo. Tätä en ole aiemmin kertonut kenellekään eikä kukaan ole tätä tiennyt saati aavistanutkaan.
2.       Kun Sulo oli häveyksissä kesällä, olin niin kamala ämmä perheelleni, että mieheni meinasi muuttaa koiran kanssa eräkämpälleen. Onneksi Sulo löytyi ja minusta tuli taas oma ihana itseni! Olin vissiin töissäkin aika myrtsi, sillä Sulon löytyminen oli syyttäjänvirastossa kesän kohokohta, jota juhlittiin kakkukahvein J
3.       En nouse yöllä päästämään Suloa pihalle, vaikka se tulee herättämään työntämällä tassun peiton alle ja rapsimalla kynnellään jalkaani.  Käärin itseni muumioksi täkin sisälle ja jatkan unia. Arto nousee päästämään Sulon ulos. Tämä tapahtuu joka yö.
4.       Minun mielestäni Sulo on kaunein kaikista eläimistä ja yleensäkin kaikista maapallon päällään kantamista olennoista.
5.       Rakastan Sulo-poikakissan tuoksua. Erityisesti hänen päänsä otsan kohdalta tuoksuu ihanalta.
6.       Paras hetki päivästä on mielestäni se, kun illalla nukkumaan mennessämme Sulo tulee mahani päälle kehräämään ja tillustamaan. Sitten se kiepsahtaa kainalooni pötköttämään. Ah, sitä onnea!
7.       Olen aina hieman huolissani, kun Sulo on ulkona. Tässä menee lähellä kaksi aika isoa tietä, joilla autot ajavat usein liian kovaa.
8.       Olen tosi iloinen, että Sulo on vähän kerrassaan alkanut suvaita Tarmoa. Joskus se jo yrittää pyytää Tarmoa leikkimään, mutta Tarmo ei uskalla ainakaan vielä. Se sai pienenä kai vähän traumoja sähisevästä kissapedosta.
9.       Olen ajatellut ottaa Sulon kuva -tatuoinnin.
10.    Vihaan sydämeni pohjasta sitä tämän tien varressa asuvaa tuttua, joka silloin, kun Sulo oli häveyksissä, kertoi nähneensä Sulon värisen mytyn makaamassa läheisellä autotiellä. En anna sille akalle ikinä anteeksi. En ikinä.
11.   Olen kissaihminen. Rakastan kaikkia eläimiä, mutta kissa on ylitse muiden.
 

Sitten Rantakasvin kysymykset:
1.       Oletko mustasukkainen? Miksi? En. Ei ole syytä.
2.       Osaatko sano EI? En kovin herkästi, mutta pakkohan se joskus on. Lapsille ainakin.
3.       Montako desimaalia osaat luetella piin likiarvosta? Kaksi.
4.       Pysyykö kannettu vesi kaivossa? Ei tod.
5.       Milloin nauroit viimeksi oikein sydämesi kyllyydestä? Eilen kun Siiri sotki aamupalapöydässä vaaleanharmaille collegehousuilleen mansikkaa ja koetti sitten saada märällä rätillä pyyhkimällä sitä pois. Tulos oli sen näköinen kuin olisi pissat tulleet housuun. Nauroimme Venlan kanssa kyyneleet silmissä, mutta Siirin mielestä se ei kuulemma mitenkään voinut olla niin hauskaa.
6.       Entä milloin itkit murheisiin? Toissapäivänä. Ihmisten pahuutta.
7.       Minne et missään nimessä halua matkustaa? Sinne ihmisten paskaamalle alueelle Siperiassa, missä Ville Haapasalo kävi ja jota näytettiin telkkarissa. Siperian-matka on muuten ykkösmatkustushaaveeni.
8.       Mihin olet koukussa? Punainen Royal -suklaaseen tuli ekana mieleen.
9.       Milloin uit viimeksi järvessä? Suvannossa n. kuukausi sitten.
10.   Oliko koulunkäynti/opiskelu mieluista? Olin koulukiusattu, muuten olisi ollut. Opettajilta sain kaipaamaani hyväksyntää ja myönteistä palautetta.
11.   Mitä haluaisit sanoa vielä minulle? Kiitos blogistasi! Hyvää vointia ja iloa syksyysi!


 
 

4 kommenttia:

 1. Voi Sulo! On niin saman näköinen kuin elämäni kissa-mies Otto, joka noin kaks ja puol vuotta sitten jouduttiin lopettamaan sairastuttuaan :( Onhan Hipsu ja Rasmus kyllä ihania, mutta Otto oli 13 vuotta rakkain kissani ja tosi rakastunut minuun :) Ps. kissan tuoksu ja pehmeys on maailman ihanin, piti sanoa, mutta kyllä vauvan tuoksu ja pehmeys kilpailee sen kanssa melko tasaväkisesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei enää oikein muista sitä vauvantuoksua...
   Sulosta ei oikein osaa sanoa, rakastaako se yleensä ketään, mutta ei sen niin väliä, ihana on silti :D

   Poista
 2. Anonyymi11.10.13

  Kiitos vastauksistasi Saretska! Tuli ainakin selväksi, että Sulo on tärkeä. Minua huvitti kovasti, että syyttäjänvirastossakin juotiin kakkukahvit kun Sulo löytyi. Nauroin ääneen;) Kiitos nauruista! Kyllä minäkin silloin kesällä ajattelin, että miten sinä selviät jos Suloa ei löydy. No loppu hyvin, kaikki hyvin. Kun se nyt oppisi niitä teitä vielä varomaan! On se söpö tuolla peiton alla.
  Voimia syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, oli kaikista helpointa keksiä ne 11 asiaa, kun ne jotenkin liittyvät Suloon.
   Niin, kyllä Sulo tunnetaan syyttäjänvirastossa kuin myös kaikissa muissakin paikoissa, joissa olen ollut töissä/opiskelemassa/muuten vaan. Olen ehkä saattanut muutaman kerran mainita kyseisen kissan. Ehkä myös kesällä muutaman kerran itkeä volisin töissä kyseisen kissan takia ;-)

   Poista