21.12.2013

Ihanaa joulua! ♥

Tänään oli koulun joulujuhla kirkossa, siis joulujuhla ja joulukirkko samalla kertaa. Itkin ihan kauheasti ja lauloin yhteislauluissa sen, minkä pystyin. Venla soitti harmonikkaa ja Siiri lauloi kuorossa ja meikä oli liikuttunut, tietenniin. On ihana, kun meillä on yhtenäiskoulu, jossa ovat kaikki luokat ykkösestä ysiin, niin pääsee aina molempien juhliin. Kirkkoherra kyseli Venlaa kirkkoon esiintymään muulloinkin viulisti-uskonnonopen kanssa, heidän yhteissoittonsa oli niin kaunista. Minullekin käytiin sitä kiittämässä, ja sitten taas joutui itkemään, höh. Ja yleensäkin itkin kaikkia esityksiä, olivat niin kauniita ja koskettavia.

Tauti käytti lopulta lekurissa, ja sain moitteet, että olisi kuulemma pitänyt tulla ainakin kaksi viikkoa aikaisemmin. Mutta lääkekuuri on jo purrut poskionteloihin ja keuhkoihin, alan päästä elolle edistymään! Eilen eka päivä koko päivän tolpillani ja kävin jopa ostoksilla!

Toivotan kaikille lukijoilleni onnellista joulunaikaa ja joulujuhlaa. Lämpimin halauksin ♥

13 kommenttia:

 1. Anonyymi21.12.13

  Kuvia kun katselen, niin onpa ollut kaunis ja lämminhenkinen juhla.
  Mukava kuulla, että alat toipua. Kannatti mennä lääkäriin,

  Oikein hyvää ja rauhallista joulua Sinulle ja koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
 2. Paljon mahdollista, että tuo juhla oli koko joulun kohokohta. Meillä nimittäin lapset ovat huoltajuussopimuksen mukaisesti joka toinen joulu isällään ja tänä vuonna on juuri se joka toinen :-( En tiedä, mikä läheisriippuvainen tms. oikein olen, mutta ei tunnu oikealta joululta ilman lapsia. Tai onhan mulla tietty noi karvaiset pojat! :D

  Kiitos! Hyvää joulua sinulle ja miehellesi myös! Ja naapurin Veeralle!

  VastaaPoista
 3. Joo, kyllä muakin itketti, kun pikkuiset valkeissa mekoissaan, enkelinsiivet selässä ja led-tuikut miten päin sattuu käsissään kulki parijonossa salin keskikäytävää ja lauloi Enkelitaivaan... oman lapsen esitystä en enää edes kyynelehtinyt. Olenko tullut vanhaksi vai onko lapseni ohittanut itkettävän rajan?
  Mutta en voi edes kuvitella, minkälainen joulu olisi ilman lapsia... myötätuntohalauksia sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jo saanut tottua tällaisiinkin jouluihin, onhan tämä jo aika mones näitäkin. Näemmehän sitten taas tapaninpäivänä.
   Oikein hyvää ja rauhaisaa joulua sinulle! ♥

   Poista
 4. Lämpimiä virtuaali-halauksia sinulle myös täältä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Halaukset ja siunattua joulujuhlaa sinulle ja perheellesi! :-)

   Poista
 5. Joulun rauhaa sinulle ja perheellesi. Nyt sitten nautit ja lepäät, käyt Tarmon kanssa kävelyllä ja aattelet, että tytöilläsi on kiva joulu. Kahdestaan miehen kanssa mekin ollaan, vaikka Ada perheineen lähtee kanssamme vanhemman tyttären luokse aattona kyläilemää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samoin jouluiloa sinulle ja poppoollesi! Kyllä me näinkin viihdymme, vaikka toisenlaista onkin, käymme anoppilassa aattona ja tosiaan Tarmon kanssa ulkoilemme. Tapanina jo saan sitten tytöt :-)

   Poista
 6. Hyvää joulua Kamu! Jos olisin itsekseni tuskin viittisin joulua laittaa. Kai se vain on niin perhejuhla. Mutta ethän sie yksin jää kun sinulla on puoliso... Kaks vain valveill on puolisoa. No seimessä ei ole lapsi mutta kissa ja koira.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää ja romanttista joulua sinulle myös, kamu!
   Juu, karvaiset pojat seimessä :D Sehän olisikin joulun paras lahja, jos mahtuisivat samaan seimeen makaamaan.

   Poista
 7. Marjatta22.12.13

  Ne on kuule ilonkyyneleitä joten anna mennä, tai siis tulla, vaan!! Aivan upeita nuo musikaaliset tyttäresi! Ja niinkuin Elina tuossa ylempänä sanoi, tytöillä on varmasti kiva joulu ja sulla on nyt tilaisuus toipua ja kerätä voimia taas pyhien jälkeen alkavaan arkeen. Hyvää Joulua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikä ei tosiaan aina paljon tarvitse, kun kyyneleet hersyää.
   Kiitos kauniista sanoistasi ja oikein hyvää joulua sinullekin! ♥

   Poista