30.11.2013

Nälkäisiksi jäimme,

mutta hienot stipendit tytöt saivat. Eli juhlakokouksen stipendienjako oli järjestetty aivan erilleen itse leijonien juhlinnasta. Apurahatilaisuudessa oli lehdistö ym. paikalla, mutta sitten saimmekin lähteä niine hyvinemme kotia päin. EI MITÄÄN TARJOILUA! Heippa vaan! Itse keskenänsä sitten syövät siellä herkkuja, niisk.

Leijonien arvovaltaiset herrat

Stipendinsaajia ja rusettiherroja :)

6 kommenttia:

 1. Anonyymi30.11.13

  No jopas olivat, olisivat nyt kakkukahvit ainakin voineet tarjota. Onneksi edes stipendit saivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän outo olo jäi, kun ei mitään kakkukahveja tms. tosiaan tarjottu. Sentään aika juhlava tilaisuus itsessään oli, ja 300 euroa per lapsi on mielestäni tosi iso huomionosoitus harrastuksen tukemiseen. Esim. kunta ei ole ikinä huomioinut lasten harrastusta, esiintymään kylläkin on pyydetty.

   Poista
 2. Jaa että ei köyhille mitään, saavat tyytyä stipendeihinsä kun rusettiherrat herkuttelee... mutta eipä tarvinnu makuaistittomana syödä herkkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä mielessä helpotus, kun ei "tarvinnut" syödä. Mutta kun ne lapsetkin lähtivät sinne tilaisuuteen nälissään!!! Oikeesti odotettiin ruokaa.

   Poista
 3. Onnittelut stipendinsaajille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin kuin Venlakin sanoi: Meidän kohdalla nuo stipendit tulivatkin oikeaan tarpeeseen. Nimittäin ne musiikkiopiston lukukausimaksut ihan oikeasti maksetaan noilla rahoilla.

   Poista