23.12.2012

Joulukiireitä


Piti tänään, eiku eilen, mennä alkuperäisen suunnitelman mukaan äidin luo Savoon ja siis tänään tulla pois, mutta kun siellä oli kuulemma tupa täynnä ja nukkumapaikat kortilla, päätimme mennä vasta joulupäivänä. No hyvä niin, sillä en ymmärrä, miten olisin muka pelkästään tänään iltapäivän aikana ehtinyt kaikki hommat väkertää. Olisi voinut jopa pinna kiristyä…

No mutta nyt on kinkku uunissa ja mielestäni kaikki sellainen tehty, mitä on tarvinnut tehdä. Yksi täytekakkukin on jo melkein syöty, kun tänään kävivät meillä rakkaani lapset ja yksi ihana lapsenlapsi. Tytär leipoi tuossa yötä vasten vielä jouluisen juustokakun jääkaappiin hyytymään huomiseksi. 

Myö on Sulon kanssa NIIN raadettu, että piti välillä ihan rojahtoo huiloomaan.

Höh, mitäs stalkkaat, meillä on tosiaan huilitauko, kutes näät!

Kuusi koristeltiin Siirin kanssa jo eilen. Meillä on pikkutytön kanssa sellainen venäläinen maku noissa koristeluasioissa: mitä enemmän sen parempi! :D  Muut oli vähän eri mieltä, mutta eihän me heiltä kyselty.

On siellä alla se kuusikin, on varmasti ;)
Toivotan teille ihanille immeisille rentoa ja iloista joulua! Pusien & halien kera lämpimin ajatuksin pakkasen keskeltä keskeltä Suomea ♥

4 kommenttia:

 1. Hyvää joulua Kamu, täältä pohjoisesta. Pakkasta on ja työt kutsuu kuin paimenilla ennen.

  VastaaPoista
 2. Rauhallista Joulua!
  Hieno on kuusi :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi24.12.12

  Kuusi on teillä kyllä komea!

  Hyvää joulua täältä pakkasen ja lumisateen keskeltä Pirkanmaalta!

  VastaaPoista
 4. Komia on kyllä kuusi ja olitte kyllä Sulon kanssa kuin kaksi marjaa :D♥ Hyvää ja rauhallista joulua ja onnellista uuttavuotta teillekkin sinne! :)

  VastaaPoista