5.12.2012

Tämä on vain minun elämääni

Pyydän anteeksi sydämeni pohjasta kaikilta, joita olen kirjoituksillani loukannut. Olen katkeroitunut, köyhä ja työtön, mielenterveysongelmainen ihminen, ja vuodatan tänne blogiini sitä, mitä mielessäni kulloinkin liikkuu. Useimmiten hetken mielijohteesta. En kuitenkaan halua pahaa kenellekään, ottakaa juttuni vain pöpin eukon purkauksina, henkilön, jolla ei ole ystäviä, keiden kanssa voisi ajatuksistaan jutella. En osaa suhtautua elämään myönteisesti, koska minua vaivaa masennus, ja se lyö leimansa kaikkiin ajatuksiini.

Oli kai virhe alkaa bloggaamaan omalla nimellään ja kuvallaan, mutta tässä ollaan. Ehkä kirjoitan lisää sitten, kun ja jos joskus näen elämän iloisena ja valoisana.

18 kommenttia:

 1. Voi, itku, Saretska. Toivottavasti ei ole tapahtunu muutakin ikävää kuin tuo edellisen postauksen anonyymin kommentti. En käsitä, miksi eräiden täytyy nimettömänä käydä tölvimässä toisten blogeissa. Minulle myös/ainakin tulee tuommoisista kommenteista niin paha olo, että ihan mahaa kouristaa. Se kai on joidenkin tarkoituskin. Antaa ehkä itsetuntoa pönkittävän vallan tunteen pienelle ihmiselle.

  Älä sinä kuitenkaan lannistu. Sinun tekstejäsi on niin mukava lukea. Ne ovat aitoja ja elämän makuisia, etkä sinä mielestäni ole mitenkään aiheettoman negatiivinen. Sitäpaitsi, jos on paha olla, niin sitten on, ei sen pitäisi muita haitata. Menköön lukemaan sisutusblogeja ne, jotka eivät muunlaista todellisuutta kestä.

  Voimahali sinulle, Saretska!

  VastaaPoista
 2. Olen niin samaa mieltä Millanin kanssa.

  Meitä tavalla tai toisella rikkinäisiä on paljon. Kirjoittamalla teet meitä näkyvämmäksi joukoksi. Ja joku voi saada voimaa sanoistasi huomatessaa ettei olekaan yksin.

  Kaikkea hyvää sinulle, Saretska.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti minä en kommentoinut kökösti... kävin lukemassa edellisen postauksesi, muttei aivoni oikein pysynyt juonessa.... vikaa on siis päässäni.

  Ei kannata yrittää kumarrella täällä kenellekään.... siinä toiselle vain pyllistää. Jos anonyyminä säälittävästi esiintynyt kirjoittaja pahoitti mielesi, se lienee hänen tarkoituksensakin.

  Tahtoo unohtua tässä turvallisessa ja ymmärtävässä ilmapiirissä että oikeasti noita mielenpahoittajiakin täällä netissä on.

  Kyllä sinulla nyt jotain kadehdittavaa täytyy olla, kun sait noin kyseenalaistakin huomiota osaksesi.

  Nyt ei muuta kuin häntä pystyyn ja suoraan puhumaan entistä enemmän.

  VastaaPoista
 4. Olen mennyt loukkaamaan ihmisiä kirjoituksillani. Olen nyt aika halvaantunut tuon takia ja itkettää ja ahdistaa kovin. Onnistun näköjään pilaamaan kaiken, mitä tässä elämässä teenkin.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi5.12.12

  Hei Saretska! Halaus ensin!
  Onko joku sanonut Sinulle, että olet loukannut? Suuresti ihmettelen.

  Minusta on on mukava lukea sinun blogiasi, enkä voi käsittää, että siitä voisi joku loukkaantua. Kun itsellänikin on ollut ajatuksena, että kun meitä vertaistukea (työttömyys, masennus, rahapula, sairaudet) ja muuten iloa näistä kirjoituksesta saavia on täällä nyt jokunen löytänyt tukea toisistaan, niin kyllä kai sitten joku on kateellinen, kun ei ole 'päässyt' mukaan...

  Ymmärrän ahdistuksesi, jos soku on sanonut pahasti, mutta et ainakaan tällä blogilla ole pilannut mitään. Älä ihmeessä luovuta, odotan kirjoituksiasi ja kuulumisiasi.

  Olen samaa mieltä kuin Millan, että jos tällainen ei jollekin sovi, niin noita sisustusblogejahan löytyy, lukekoot niitä, niitähän on pilvin pimein.

  Jaksamista ja voimaa ja vielä toinen hali!

  VastaaPoista
 6. PÖH, jokanen kirjottaa omaa plokiisa ihan mitä itte haluu ja jos jotakuta ei teksti miellytä, ni heippatihei vaan.

  Älä mieti mitä kirjotat ja kelle...

  VastaaPoista
 7. Anonyymi6.12.12

  Ihan ensimmäisenä.. Työttömyydestä ja siitä, että menee huonosti, ei blogata omalla nimellä! Vaikka on laitonta googlata työnhakijoita, niin kaikki sitä tekee. Jos joku löytää blogin missä vaan valitat, niin ne ei varmasti työllistä sua! Nyt tää blogi helvettiin täältä! Ja toiseks. Hanki pimeetä duunia ja nosta niitä tukia sen jälkeen, kun oot tehny sen harjottelus! Tämä siis olettaen, että et saa töitä harjottelun jälkeen. Ihan turhaa kituutella ja leikkiä hyvää kansalaista. Pimeetä duunia saattaa saada yllättävistäkin paikoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi6.12.12

   Mitä helvetin laitonta siinä on? Guukkeloida voi mitä ja ketä tahansa. Toinen juttu on ketä kiinnostaa.
   Ei työnantajat vietä aikaa blogeja tutkailemalla, hah,hah......

   Poista
  2. Anonyymi6.12.12

   http://www.suomenlaki.com/incoming/tyonhakijan+googlaaminen+ei+ole+kielletty/a2102697

   Okei, ei se laitonta ole, mutta tietoja ei saa käyttää hyväksi päätöksenteossa. Monen ystäväni työnantajat on ihan surutta sanonu, että ovat googlanneet hakijat, kun he hakivat töitä.

   Poista
 8. Anonyymi6.12.12

  Nii ja tsemppiä! Kierrä sääntöjä on mun vinkki! Teen sitä itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, siehän se ootkin työministeri ja veroministeri ihan yhdessä anonyymissä.

   Ala siekii hoitoalalle, niin ei tartte pimeitä töitä tehdä... siihen ei taida mieli nöyrtyä. Siinä sullekin neuvo.

   Poista
  2. Anonyymi6.12.12

   Miksi tän blogin pitäjä ei "ala hoitoalalle"? Kaikkienko pitäisi nyt alkaa hoitoalalle? En helvetissä nöyrry sitä tekemään, en sopis siihen hommaan alkuunkaan. Huono neuvo!

   Poista
 9. Anonyymi6.12.12

  Anonyyminä on helppo antaa kyseenalaisia 'neuvoja'!

  Pimeitä töitä EI todellakaan kannata tehdä, kuinkas sitten suu pannaan kun eläke ei kerrykään?? Ja tulee ne veromätkyt, kun ystävällinen naapuri tms ilmoittaa verottajalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi6.12.12

   Kertyykö eläke työttömänä? Jos osaa pelata hommat oikein, niin todisteita saadusta rahasta on vaikea näyttää toteen. Kyllä minäkin tekisin verollisia töitä, jos niitä jostain saisin.

   Poista
  2. Anonyymi6.12.12

   Niin ja itsekin olet täällä anonyyminä. Kyseenalaisuudesta voidaan olla montaa mieltä.

   Poista
 10. Hei!
  Kiios kaikille blogiystäville kommenteistanne näin ensinnäkin! Olin tosiaan poistamassa koko blogia, mutta nyt teidän vastaukset luettuani en enää haluakaan sitä tehdä. Jos yhdellekin ihmiselle tästä on mitään iloa tai tukea tai apua, niin kirjoitan. Nyt ruuanaittoon ja paneudun näihin ihaniin viesteihin paremmalla ajalla.
  Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! ♥

  VastaaPoista
 11. Anonyymi6.12.12

  Ja en minä tullut ilkkumaan tämän blogin pitäjälle! Mun mielestä on älytöntä, että vielä tavallaan nuori, koulutettu ja älykäs perheellinen nainen ei saa työtä, ja joutuu näin kituuttelemaan joillain penneillä! Ihan typerää! Tässä vaiheessa voi ihan surutta kiertää vähän sääntöjä, jotta olisi mahdollista saada sitä hyvinvointia! Miksi tämä Saretska ei ansaitsisi hyvinvointia, häh?

  VastaaPoista
 12. Tämähän ihanaa, että täällä syntyy keskustelua! Kiitos kaikille kommenteista! :)
  No, en kuitenkaan ajatellut ruveta pimeisiin hommiin. Olen valitettavasti yltiörehellinen, mulla on sellainen käsitys, että mitä taakseen jättää, sen edestään löytää. Ja siellä näkijä missä tekijä. Ja hyvä omatunto on paras päänalunen. :D
  Jos mahd. työnantaja ei ota minua töihin sen takia, että olen mikä olen, niin ei mahda mitään. En tietenkään mainosta työpaikkahaastatteluissa ongelmiani, mutta jos vasitusten googletetaan ja löydetään minusta vaikkapa tämä blogi, niin jos juuri tämä on työnsaannin este, niin ehkä en sitten tosiaan sellaista duunia tarvitse.
  En sentään tappouhkauksia ole saanut, joten taidanpa jatkaa edelleen ihan omalla nuamallani tätä blogia :D

  VastaaPoista