10.3.2013

Äiti-tytärpäivän karmaiseva päätös

Ei silleen järki päätä pakota hirveästi minulla. Olemme molemmat hirmu herkkiä tyttären kanssa, joten pitäisi ymmärtää, että varsinkin jos ollaan ihan vain keskenämme kotona, niin katselisi telkasta lähinnä vain romanttisia komedioita. No mitäs myö? Myö tietenniin tapitettiin illan ratoksi kauhuelokuvaa! Kyllä me ollaan viisaita! Sohvalla vierekkäin täristiin kipppurassa  vilttien alla. Mitä nyt käsi tietysti kävi koko ajan sipsi- ja karkkipusseissa. Välillä kävin tarkistamassa, että varmasti ovet ovat lukossa ja kaikki kaihtimet tiukasti kiinni.

Ei silti onneksi tullut univaikeuksia.  Syy: nukuttiin vierekkäin J Aamulla kun heräsin, oli ihan sellainen olo kuin olisi kaamea kankkunen! Ei tarvitse alkoholia siihen, että tulee aamuksi töhnäolo. Syö vain karkkia, sipsiä ja suklaata tarpeeksi kera limun ja valvoo aamuyön puolelle, yök. Koetan tässä kahvin voimalla piristäytyä taas elävien kirjoihin. Tyttönen nukkuu vielä.  No mutta silti: oli se sen arvoista, hih!
Mässäilyn jäljet

11 kommenttia:

 1. Olis se kiva viettää äiti-tytär päivää, meikäläisen kaikki tyttäret (3 kpl) on vaan jo kylmässä maailmassa, nuorinkin vaikka vasta 17.
  Kiva kun saitte nukkua vierekkäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvinaista se on meilläkin, että teini jaksaa viettää päivän pelkästään äiskän seurassa. Olihan se laatuaikaa :)

   Poista
 2. Anonyymi10.3.13

  Kauhuelokuva tietysti oli pakko valita;) Sehän on joskus ihan mukavaa, mutta en kyllä katsoisi jos olisin yksin kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko mikä pakko ;) Onneksi ei menny yöunet, oli turvallista nukkua vierekkäin.

   Poista
 3. Mä en kykene katsomaan niitä koskaan. Elämässäkin on liikaa jännitystä milloin mistäkin syystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin noita katseltua tulee, mutta onhan se joskus ihn hauskaa :D

   Poista
 4. Ihana lukea äiti-tytärpäivästänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin oikein ihana päivä. Tuntuu mukavalle, että teinikin joskus viihtyy ihan vain äiskän kaa kotosalla ilman mitään erityistä äksöniä.

   Poista
 5. sirpa13.3.13

  Otsikosta ajattelin vaikka mitä tapahtuneeksi. Onneksi ei pahempaa ;)

  Yöllä tulee töissä hiljaisina hetkinä katottuu tv:tä. Eikähän sieltä muuta tule kuin kauhua. Peitän aina silmät pahimmissa kohdissa. Ps. olen muuten kotoisin U:n kunnasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, käytin iltapäivälehtien taktiikkaa!

   Minä taas olen muualta tullut tänne Uuraisille. Onhan täällä viihtyisää asua, mutta ne työmaat ovat vain vähissä täällä päin.

   Poista
  2. sirpa20.3.13

   Niin, ei siellä taida sun alan ihmisille töitä olla. Poishan mäkin sieltä lähdin heti kun kynnelle kykenin. Ken tietää vaikka muuttais takaisin eläkepäiviksi.

   Poista