5.3.2013

Petos

Olin kovin tunnemyrskyissä tuon aamupäivän, itkuinen ja samalla vihan vimmoissa. Jälleen kerran rakkaani osasi antaa parhaan neuvon: "Mene salille!" Salikortissa meni juuri eilen voimassaoloaika umpeen, joten piti ensin marssia kirjastolle sitä uusimaan. Nyt otin ekan kerran ihan kolmeksi kuukaudeksi, koska olen niin ahkerasti käynyt jo monta kuukautta. Varmaan siis kesäänkin saakka jaksan käydä. Meillä maksaa kuukauden kuntosalikortti työttömille vain 9,50 euroa ja muille puolet enemmän. Ja nyt tulee sitten se petos: Kirjaston täti totesi minulle alkaessaan näpytellä kassaa, että "sullahan oli ne alennukset?" Minä vaan sujuvasti, että "joo on." Siis rehellisesti alennus olisi koskenut vain tätä ekaa kuukautta, mutta en minä mitään virkkanut. Hmmm. Rikollinen :(

On muuten pitänyt laittaa "yleisön pyynnöstä" niitä herkkuruokaohjeita tänne, mutta se on vaan aina jotenkin jäänyt. Tytär leipoi eilen minun "mitalikahveilleni" ihanan banaanisuklaakakun, kannattaa koklata sitä! Mies asettikin meidät kaikki kolme naista eilen leivontakieltoon, kun kuulemma jatkuvasti "pitää" herkkuleivoksia olla syömässä. Voi raukkaa! :)

4 kommenttia:

 1. Anonyymi5.3.13

  En kyllä pidä Sinua oikein rikollisena, ei ollut isoista summista kyse, kyllä se alennus sulle kuuluu, eettisesti ajatellen, eiks niin?

  Ihana tuo banaanisuklaakakku, menee heti leivontalistalle, copy/paste:sin ohjeen jo.

  Meillä mies on ilmoittanut "ei enää" - syövänsä tai edes maistamavansa makeita tuotoksiani. Leivon silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, angstasin tuosta salikortista jo pikkutytöllekin, niin hän ykskantaan totesi, että "ethän sinä vielä ole töissä!" Niinpä! Sen hetkisestä tilanteestahan se maksu otetaan eikä ennusteta kuukausien päähän :)

   Poista
 2. Eiköhän meille elämässä käy yleensä niin että tulee sanottua joo ihan väärässä paikassa... nyt se vain on tasoitusta. Kerrankin. Olet kyllä nyt kunnalle velkaa että käyt siellä suunniteltua ahkeramminkin purkamassa niin vihaa kuin syyllisyyttäkin. Ja aikaahan sinulla on. Terve mieli terveessä kehossa... vai miten se nyt menikään. Hyvä neuvo jota noudattamaan minä en itse kaiketi pystyisikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe! Minunlaiselta sohvaperunalta on iso saavutus, kun käyn sen parikin kertaa viikossa, saa riittää kunnalle! :D

   Poista