19.3.2013

Sulo

Pakko laittaa tänne nämä Venlan sunnuntaina ottamat kuvat Sulosta kevättä haistelemassa: poikakissa on niin onnellisen näköinen!

Tarkkailen reviiriäni


Mukavasti jo aurinko lämmittää

Kerään tässä turkkiin D-vitamiinia, nam.

Todistettavasti aurinko jo lämmittää, kun näin pitkät jääpuikot roikkuivat terassin katolta. Tytöt kuvattuaan tiputtivat ne alas, ettei satu mitään vahinkoa. Voisivat muuten pudota vaikka kissan päälle.


6 kommenttia:

 1. Sulo näyttää siltä, että tietää hyvin, mitä tuommoinen auringonhelotus tarkoittaa.
  Roskia viedessäni bongasin eilen kaksi naapurin poikakissaa tappelemassa korkealla puussa. Karmea rääkynä vaan raikasi yli tienoon. Kokeilin taitojani rauhanneuvvottelijana, mutta ei onnistunut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Sulo on leikattu, niin ei ole liikaakin sitä kevättä rinnassa ja pysyy pois poikien tappeluista. Tuossa pihassa kyllä vierailee kaverikissoja, mutta sovussa ovat aina keskenään touhuilleet. Kesällä kun on terassin ovi auki, on joskus vieras kissa tullut sisällekin, jopa ruokakupille asti :D

   Poista
 2. Anonyymi19.3.13

  Ilmeestä päätellen Sulo tosiaan tuumailee kevään tuloa... ;) Meidän naapurin Veera on vielä tyytynyt istuskelemaan ikkunalla ja katselemaan ulos. Se on kuin posliinikissa, ei liikahda lainkaan kun heilutan sille.
  Yhtenä päivänä oli tassun jälkiä meidän pihassa puhtaalla lumella, tiedä sitten kuka kulmakunnan kolleista/neitikissoista oli liikkeellä ollut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veerahan oli syksyllä muistaakseni tosi sitkeä sissi, kun kyttäsi tipuja siellä pensasaidassa. Se varmaan katsoo ikkunasta nyt, ettei tuonne hankeen viitsi mennä tassuja palelluttamaan. Kissa ikkunalla on ihana näky! Sulo aina istuu työhuoneen ikkunassa katsomassa, kun me ihmiset lähdemme johonkin. Minusta se katsoo aina jotenkin syyttävästi: "Niin, jättäkää vain minut tänne yksikseni, te julmurit!"

   Poista
 3. Anonyymi19.3.13

  Meidän kissaneidit joutuvat katselemaan kevättä vaan sisällä täällä kotona. Mutta taas pääsiäisenä pääsevat mökillä vapaaksi seikkailemaan esim. vanhaan navettaan. Kissat ovat 2-vuotiaat siskokset ja todella sopeutuvaisia. Mökillä ovat vapaana ja kaupungissa vain sisällä. Koskaan eivät kuitenkaan osoita mieltään ympäristönvaihdoksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli myös nuorena kaksi kissaa, jotka olivat aina kaupungissa sisällä ja maalla pääsivät ulos. Ei ollut mitään ongelmia ikinä. Sitten kun muutimme kokonaan maalle, eivät ne silti koko talvena halunneet käydä ulkona.

   Poista