1.3.2013

Pipo!

Tänän tuli postin mukana ihana yllätys: Karhuttarelta arvonnassa voittamani, hänen ihan itsensä neuloma pipo! Kaunis kiitos!!! Eikös olekin hieno? Tuo meikäläisen naama ei kovin hieno siinä alla, mutta pipo korvaa kaiken. Tämä onkin nyt sitten minun hyvän onnen piponi, laitan sen päähäni tänäänkin, kun suuntaan kaupunkiin työpaikkahaastatteluun. En ole ikinä ennen voittanut missään arvonnoissa, joten tämä oli aivan yli-ihana yllätys siksikin.

Saretskan uusi pipo!

9 kommenttia:

 1. Soma on sekä pipo että naama ja kaikki muukin vaatetus samaan sävyyn. Meinaakohan tästä nyt kehkeytyä semmoinen päivän asu -blogi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taitaisi vaan kovin moneksi päiväksi erilaista asua löytyä :D Pinkki on lempivärini, siksi löytyi heti helposti sävy sävyyn -asu.

   Poista
 2. Anonyymi1.3.13

  Minullekin tuli mieleen, että nyt tästä tuli muotiblogi;)
  Värisävy tosiaan sopii oikein Sinulle. Toivottavasti haastattelu meni hyvin ja jatkoa seuraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä muotiblogi ;)
   Kyllä se haastattelu meni ihan hyvin, mutta siltähän on tuntunut usein ennenkin. Tämä nyt oli sellainen palkkatuettu työ eikä oman alankaan, mutta olisi tosiaan ihanaa saada työ kuin työ tämän kotona kököttämisen ja kituuttamisen sijaan.

   Poista
 3. "Päivän asu" on tosi hieno. Sinulle sopii tuo väri. Harmi kun minä näytän isolta vaaleanpunaiselta emakolta, kun laitan tuota väriä.

  VastaaPoista
 4. Etkä näytä!!! Pinkkiä kehiin vain, se päivän pelastaa :)

  VastaaPoista
 5. Voi ei... mitenkähän sen haastattelun kanssa kävi... en tarkoita että pipo oli esteenä... tätä sekoilua on väsyneenä muuten riittänyt...

  VastaaPoista
 6. Kiva, että työhaastattelu meni hyvin, toivottavsti lykästää!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi4.3.13

  Hyvä, että maistui, ei kun siis sopi. Olin vähän epävarma tousta pinkin sävystä...

  VastaaPoista