9.5.2012

С днем победы!

Поздравляю всех моих русских читателей с днем победы. Мы, финны, проиграли ту войну, но остались независимыми. И это тоже было огромный подвиг несмотря на то, что большую территорию нам надо было отдать Советскому Союзу.

Сегодня, дорогие друзья, праздновайте, радовайтесь, пьянствовайте...! Я хотела бы быть там с вами, праздновать. J
Olen huomannut, että tätä minun blogiyritelmääni on katseltu tuolla Venäjänmaalla yhtä monta kertaa kuin täällä Suomessa siis aika vähän, lämmin kiitos jokaiselle, joka viitsii lukea  joten toivottelin tuossa venäjänkielisille lukijoilleni hyvää voitonpäivää. Meillähän tämä siis olisi häviönpäivä, heh. Silti näyttää kalenterissa täälläkin olevan Suomen lipun kuva, näyttää olevan nimeltään Eurooppa-päivä tänään. Sen perusteella, mitä muistelen ”vanhoja” aikoja, kun asuin Venäjällä, voin kertoa, että tänään siellä muuten juhlitaan! Joskus olin katsomassa sellaista voitonpäivän sotilasparaatiakin: tuli oikein ylevä olo, vaikka olinkin vihollispuolen edustaja :D Illalla ilotulitellaan varmasti joka kaupungissa ja samppanjapullot poksahtelevat.

Jotta eipä tässä muuta kuin pyykinpesuun, siivoilemaan ja tietysti laskunmaksuun (päivärahapäivä), prkl. Eurooppa-päivää vain kaikille, tää on niin ihanaa!
Ja sitten vielä aiheeseen sopivainen kuvatus:


2 kommenttia:

 1. Anonyymi9.5.12

  Ei ole oikein Eurooppa-tunnelmat, mutta naapuri näkyi laittavan lipun salkoon, sitten katsoin kalenterista ja huomasin mikä päivä on.

  Kiitos hyvästä kommentistasi minun blogissani ja kaikkea hyvää Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lukemisesta ja kommentista! Piristyin :)

   Poista