4.5.2012

Vetkuttelua

Se on tänään taas viikon verukkeittenkeksimispäivä, siis siivouspäivä suomeksi sanottuna. Mitenhän sitä löytääkin kaikkea tähdellisempää tekemistä silloin, kun olisi aika kaivaa imuri kaapista ja ryhtyä toimeen? Pitää viedä siilille ruokaa, niin ja ensin täytyy putsata ne siilin kupit. Suihkussa pitää käydä. Nyt kahvituttaa, on keitettävä toiset aamukahvit. Jäi muuten Emmerdale eilen huonolle kahtelulle, katonpa tuon uusinnan. Kamerastahan pitääkin siirtää uusimmat kuvat koneelle, kun siellä on se tytön tatskakin! Loppujen lopuksi alkaakin lähestyä jo pienimmän koulusta tulo, joten turha kai enää mitään aloittaa…

Tuohon tyyliin minulta on mennyt lukemattomia siivouspäiviä, nytkin olisi homma jo puolessavälissä, jos olisin aloittanut silloin, kun meinasin. No, kohta aloitan, ihan varmasti.

Sitä ennen laitan kuitenkin tänne sen hienon tatskakuvan. Eilen itkin kurjaa äitiyttäni, kun olin mennyt antamaan luvan ottaa koko tatuointia. Olen niin huono kieltämään mitään. Johtuu varmaan heikosta itsetunnosta; yritän kai hyvitellä jotain tai kompensoida omaa lapsuuttani. Tänään ei kuitenkaan ole enää niin paha mieli, koska kuvasta tuli hieno! Kunhan paranisi hyvin ilman mitään verenmyrkytyksiä tai vastaavia. Ja kunpa ei venyisi rumaksi joskus. Minunkin tekisi mieli ottaa sellainen Sulo-tatuointi olkavarteen. Viidenkympin villitys varmaan lähestymässä. Täytyypä alkaa säästämään (mistä?).
Ja ei kun mattoja pihalle kantamaan! Kohta.

Tatulointi. Tatuvointi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti