27.5.2012

Onko Viro kirosana?

Hihii! Kävimme hääpäiväristeilyllä! Meillä on jo sellainen "perinne" viettää hääpäiväämme laivalla. Nyt oli neljäs sellainen. Voisin kertoa paljonkin tuosta reissusta, esim. miten oli aika hauska katsoa, kun yhden polttariporukan matkanjohtaja könttäsi pitkin bussin käytävää. Se matkanjohtaja oli ihan kaunis, nuori nainen, mutta neliveto päällä aika huvittava. Nojoo.

No ei siinä sen kummempaa. Syötiin illallinen. Mulla ei taaskaan ollu makuaistia, kiva :(. No onneksi sitten aamupalalla oli. Maista käytiin lempisukulaiselleni ylioppilaslahja, siihen meni melkein koko matkabudjetti. Mukava reissu. Rakkaani sai kopan kaljaa, kun auttoi yhtä tyyppiä, kun sen kamat levis pitkin matinvatia siellä laivassa. Se tyyppi oli sitä meidän bussin polttariporukkaa. Ja arvatkaa mitä: ei ne polttarit varmaan menny ihan kohilleen, sillä puolet siitä porukasta ei tullu enää takaisin  sillä samalla bussilla. Lieköhän niitä häitä tuleekaan? No eipä tuo minulle kuulu.

Joka tapauksessa oli ihana päästä kotoa pois vaikka päiväksi edes. Jos en saa työpaikkaa seuraavan vuoden aikana, niin tämä meidän perinne katkeaa: ensi vuonna ei ole rahaa lähteä mihinkään. Arto, tuo puolisoni, sanoi, että on niin ihana nähdä minut iloisena ja virkeänä. Niin minustakin oli ihana nähdä itse itseni.


Saretska on lähtenyt ihan ulos!

2 kommenttia:

 1. Anonyymi27.5.12

  Hienoa, että pääsitte risteilyllenne! Tiedän kuinka piristää olla vähän aikaa kotoa pois.

  En ole käynyt vuosiin Tallinnassa, enkä arvannut, että vieläkin noita neliveto-suomalaisia löytyy;( ;)

  Hyvää jatkoa liitollenne!

  VastaaPoista
 2. Ja ajatella, että nuo nelivetosuomalaiset olivat n. kolmikymppisiä, eivät edes meidän ikäluokkaa! Tallinna on ihana paikka, edellisinä vuosina olemme jääneet sinne yöksi asti. Nyt kävimme vain päiväsiltään.

  VastaaPoista